Til forsiden
Til forsiden
Søg

META tags

Oprettet: 8. januar 2013  //  Forfatter: Claus Rønnow  //  Opdateret: 7. april 2014
Tags:

META tags er de delvis skjulte oplysninger, som man kan ligge ind på hver enkelt side. Oplysningerne er væsentlige for søgeoptimeringen af websitet og er også synlige for de besøgende, når de finder frem til siden på Google.

Der er tre forskellige META tags, som man kan indtaste i easynet CMS. Det anbefales, at hver side på websitet får sine egne, individuelle META tags, som afspejler det konkrete og reelle indhold på den pågældende side.

Titel
Titlen på siden er det vigtigste META tag. Titlen er synlig for den besøgende både i browseren og som overskrift i Google. Vi anbefaler en titel på maksimalt 66 tegn, og heri bør man indeholde et væsentligt søgeudtryk, som også fremgår flere gange af selve indholdsteksten på siden.

Nøgleord
Nøgleord lyder vigtig, men betydningen af dette META tag har ændret sig meget de senere år. Det skyldes primært, at mange websites have flere hundrede ord i dette felt og dermed spammede Googles søgerobotter. Derfor tillægger Google det ikke ret stor vægt i dag. Feltet skal udfyldes af både direkte beskrivende ord for sidens indhold, men også ord, der beskriver indholdet indirekte. Fx andre måder at sige det samme på eller synonymer. Vi anbefaler 8-20 nøgleord pr. side.

Beskrivelse
Beskrivelsen af siden er også et vigtigt META tag, og Google kan benytte beskrivelsen i forbindelse med visningen af linket til websitet. Vi anbefaler en beskrivelse på maksimalt 165 tegn, og heri bør man indeholde et eller flere væsentlige søgeudtryk, som også fremgår flere gange af selve indholdsteksten på siden. Dog skal man huske, at teksten også er med til at fange den potentielle besøgendes opmærksomhed på Google.

Specifikke META tags
Dette felt er forbeholdt META tags, som i forhold til specialprogrammering eller andet tilsvarende har en betydning. Derfor skal feltet IKKE udfyldes som udgangspunkt. Der kan stå noget i feltet i forvejen, som man ikke skal slette.
  

VIGTIG INFORMATION OM BRUG AF META TAGS!
Udfyldelse af META tags sker på eget ansvar. Eventuelle negative konsekvenser af, at felterne til META tags er udfyldt forkert eller mangelfuldt er på eget ansvar.

Vi kan tilbyde hjælp til korrekt udfyldelse af META tags, hvis det ønskes.

DIT NAVN:

DIN E-MAIL:

HVAD MANGLER DU?

KATEGORIER
OM SYSTEMET
SIDER
OPRET INDHOLD
LAYOUT
FILER
STATISTIK
SØGEOPTIMERING
META tags
Optimeret URL
Udelad fra indeksering
MODULER
GOOGLE APPS
E-MAIL

KONTAKT OS

Ring på 70 25 03 70
Skriv til support@easynet.dk