Til forsiden
Til forsiden
Søg

Søgeoptimering af siderne

Oprettet: 6. februar 2012  //  Forfatter: Claus Rønnow  //  Opdateret: 7. februar 2012
Tags:

I easynet CMS har du mulighed for at foretage søgeoptimering af siderne i din løsning. For at søgeoptimere den enkelte sider skal du markere siden i sideoversigten til venstre og klikke på fanen "Søgeoptimering".

Følgende skærmbillede fremkommer:

Felterne har følgende betydning:

  • Titel
    Her angives en titel på siden, som indeholder sidens nøgleord 2-3 gange. Længden på titlen er som tommelfingerregel max. 66 tegn. Titlen læses af søgerobotterne, og kan også blive vist i resultatsiden på fx. Google.
       
  • Nøgleord
    Feltet til nøgleord er ikke så vigtig, som det lyder. Men udfyld alligevel med nogle af de udtryk og afarter af sidens nøgleord.
     
  • Beskrivelse
    Her laves en kort beskrivelse, som opsummerer indholdet på siden. Her er det vigtigt, at sidens nøgleord også gentages 3-4 gange samt at indholdet af beskrivelsen stemmer overens med indholdet på selve siden. Længden på beskrivelsen er som tommelfingerregel max. 165 tegn. Beskrivelsen læses af søgerobotterne, og kan også blive vist i resultatsiden på fx. Google.
       
  • Optimeret URL - navn
    Systemet navngiver automatisk siderne i jeres løsning med notationen "side1341.html" eller noget tilsvarende. Med en optimeret URL har man mulighed for at indarbejde sidens nøgleord i adressen. Så i stedet for at have adressen www.easynet.dk/side6820.html bliver den til www.easynet.dk/webstrategi. Vær opmærksom, når du benytter optimerede URL-adresser - disse SKAL være unikke, da systemet ellers ikke ved, hvilken optimeret URL-adresse, der er tale om. De optimerede URL-adresser kan også være nyttige i forbindelse med direkte adresser til bestemte sider, som fx. skal bruges i QR-koder, i tryksager eller på anden vis.
     
  • Optimeret URL - alias
    Hvis man skulle have brug for flere optimerede URL-adresser eller have behov for at ændre den optimerede URL-adresse, men stadig gerne vil have den gamle til at fungere, så kan den opføres i dette felt. Det har INGEN søgeoptimeringseffekt at have flere adresser i alias-feltet.
     
  • Udelad side fra indeksering
    Hvis man har en side, som man ikke ønsker, at søgerobotterne skal indeksere, når de besøger løsningen, så kan man klikke af i dette felt.

DIT NAVN:

DIN E-MAIL:

HVAD MANGLER DU?

KATEGORIER
OM SYSTEMET
SIDER
Menusider
Andre sider
Opret ny side
Ret sidens egenskaber
Sikkerhed på siderne
Søgeoptimering af siderne
Slette sider
Flytte sider
Kopiere sider
Sortere sider
OPRET INDHOLD
LAYOUT
FILER
STATISTIK
SØGEOPTIMERING
MODULER
GOOGLE APPS
E-MAIL

KONTAKT OS

Ring på 70 25 03 70
Skriv til support@easynet.dk